Ove Löfstrands Åkeri

Gävleborgs län

Information

430128-XXXX är organisationsnummer för företaget Ove Löfstrands Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ove Löfstrands Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Ove Löfstrands Åkeri finns i.

Ove Löfstrands Åkeri har varit registrerat sedan 1982-02-08 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ove Löfstrands Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Ove Löfstrands Åkeri är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Ove Löfstrands Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ove Löfstrands Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0297-50541 eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Ove Löfstrands Åkeri och det är Löfstrand, Karl Ove som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,