P A Pettersson

Gävleborgs län

Information

430416-XXXX är organisationsnummer för företaget P A Pettersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P A Pettersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som P A Pettersson finns i.

P A Pettersson har varit registrerat sedan 1984-01-23 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för P A Pettersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

P A Pettersson är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för P A Pettersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med P A Pettersson så kan ni göra det på telefon genom 0297-44017 eller genom brev på följande adress:

Grävmaskinsarbeten m.m.

Det finns olika personer som har en koppling med P A Pettersson och det är Pettersson, Per-Arne som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,