Karl-Sture Tholéns Åkeri

Gävleborgs län

Information

430913-XXXX är organisationsnummer för företaget Karl-Sture Tholéns Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karl-Sture Tholéns Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Karl-Sture Tholéns Åkeri finns i.

Karl-Sture Tholéns Åkeri har varit registrerat sedan 1985-03-25 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Karl-Sture Tholéns Åkeri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Karl-Sture Tholéns Åkeri är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Karl-Sture Tholéns Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Karl-Sture Tholéns Åkeri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Karl-Sture Tholéns Åkeri och det är Tholén, Karl Sture som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,