Nillans Psykoterapi med Knottåsens/Källsjöns vildmarksranch och stuteri

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Nillans Psykoterapi med Knottåsens/Källsjöns vildmarksranch och stuteri. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ockelbo här finns det många olika Enskild firma. Nillans Psykoterapi med Knottåsens/Källsjöns vildmarksranch och stuteri tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ockelbo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Nillans Psykoterapi med Knottåsens/Källsjöns vildmarksranch och stuteri är momsregistrerat sedan2000-02-29 och har organisationsnummer 431119-XXXX.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 026-4953964.

Nillans Psykoterapi med Knottåsens/Källsjöns vildmarksranch och stuteri är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-02.

I Nillans Psykoterapi med Knottåsens/Källsjöns vildmarksranch och stuteri så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konsultation, rådgivning inom psykoterapi och därmed förenlig verksamhet. Rådgivning, psykoterapi, handledning, uthyrning av stallplaster, jordbruk, höförsäljning, avel, försäljning av häst, utbildning av häst, vildmarksritter, id.kontroll och chipmärkning.