Gammelåsens Fårgård

Gävleborgs län

Information

Gammelåsens Fårgård hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Gammelåsens Fårgård finns. I Ockelbo så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Gammelåsens Fårgård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Gammelåsens Fårgård har haft sedan 2006-11-23. Gammelåsens Fårgård har funnits sedan och 2006-11-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gammelåsens Fårgård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-0203112.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Gammelåsens Fårgård har idag 481009-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gammelåsens Fårgård

Lantbruksfastighet med fårinriktning, lammproduktion och lamm- skinn. Skogsprodukter såsom massaved och brännved.

I Gammelåsens Fårgård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brandt, Siv Ingrid Linnéa som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .