Lingbo Bilservice

Gävleborgs län

Information

490407-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lingbo Bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lingbo Bilservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Lingbo Bilservice finns i.

Lingbo Bilservice har varit registrerat sedan 1998-01-22 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lingbo Bilservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Lingbo Bilservice är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Lingbo Bilservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lingbo Bilservice så kan ni göra det på telefon genom 0297-50205 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad, bensinförsäljning, tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Lingbo Bilservice och det är Danielsson, Kent Roger som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,