Kontorstjänst & Dataredovisning Margaretha Bogren

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Enskild firma som heter Kontorstjänst & Dataredovisning Margaretha Bogren. Det finns flera verksamheter som liknar Kontorstjänst & Dataredovisning Margaretha Bogren i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kontorstjänst & Dataredovisning Margaretha Bogren är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-05 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1992-10-05 så har Kontorstjänst & Dataredovisning Margaretha Bogren varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kontorstjänst & Dataredovisning Margaretha Bogren och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Kontorstjänst & Dataredovisning Margaretha Bogren så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kontorstjänst & Dataredovisning Margaretha Bogren så kan ni göra det på 0297-41155.

Dam- och herrfrisering. kontorstjänster. handel med tränings- kläder, presenter och papper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Östberg, Ulla Margareta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kontorstjänst & Dataredovisning Margaretha Bogren har 491022-XXXX som sitt organisationsnummer.