Ingela - Skor, Ingela Jouanovic

Gävleborgs län

Information

500507-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ingela - Skor, Ingela Jouanovic. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingela - Skor, Ingela Jouanovic är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Ingela - Skor, Ingela Jouanovic finns i.

Ingela - Skor, Ingela Jouanovic har varit registrerat sedan 1972-02-21 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingela - Skor, Ingela Jouanovic så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ingela - Skor, Ingela Jouanovic är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Ingela - Skor, Ingela Jouanovic är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingela - Skor, Ingela Jouanovic så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bedriva handelsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingela - Skor, Ingela Jouanovic och det är Jouanovic, Ingela Margareta som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,