Evan Lager

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ockelbo och Evan Lager är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Evan Lager är ett av dem. Statusen för Evan Lager är att Bolaget är aktivt.

Evan Lager är ett Enskild firma och skapades 1999-11-17. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Evan Lager ska trivas.

Evan Lager är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-12. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kursverksamhet: seminarier och föredrag i livsfrågor, själv- kännedom och själavård. Gudstjänster, kyrkl. handlingar (dop, vigsel, begr.) samt därmed förenliga verksamheter. Biodling: honungsförsäljning, tillverkning och försäljning av bikupor och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet. Skogsarbete, jordbruksarbete, miljövård. Röjning och gallring av yngre bestånd. Enklare jordbruksarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Evan Lager är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Evan Lager och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Evan Lager så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-40204.

.

De som är på något sätt har med Evan Lager är Lager, Paul Evan som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Evan Lager har 510622-XXXX som sitt organisationsnummer.