Vildmarksgalleriet i Ockelbo

Gävleborgs län

Information

Vildmarksgalleriet i Ockelbo är ett av många företag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Vildmarksgalleriet i Ockelbo finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vildmarksgalleriet i Ockelbo är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Vildmarksgalleriet i Ockelbo som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1994-12-16. Men sedan 1996-01-01 så har Vildmarksgalleriet i Ockelbo varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vildmarksgalleriet i Ockelbo så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-43079.

Ockelbo arbetar för att företag som Vildmarksgalleriet i Ockelbo ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vildmarksgalleriet i Ockelbo. Det finns flera företag i Gävleborgs län.

Försäljning av konst och i viss mån tillverkning av konst och handarbeten, utställnings och galleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vildmarksgalleriet i Ockelbo är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vildmarksgalleriet i Ockelbo och det är följande personer, Engstedt, Barbro Ingegerd som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Vildmarksgalleriet i Ockelbo är 511222-XXXX.