Bygg i Trä Ove Krantz

Gävleborgs län

Information

520317-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bygg i Trä Ove Krantz. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg i Trä Ove Krantz är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Bygg i Trä Ove Krantz finns i.

Bygg i Trä Ove Krantz har varit registrerat sedan 2001-04-06 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg i Trä Ove Krantz så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Bygg i Trä Ove Krantz är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Bygg i Trä Ove Krantz är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bygg i Trä Ove Krantz så kan ni göra det på telefon genom 0297-43288 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg i Trä Ove Krantz och det är Krantz, Sven Ove som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, Krantz, Anne Kristina som är född 1954 och har titeln Prokurist,