Genuspedagogerna, Anita Persson

Gävleborgs län

Information

521207-XXXX är organisationsnummer för företaget Genuspedagogerna, Anita Persson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Genuspedagogerna, Anita Persson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Genuspedagogerna, Anita Persson finns i.

Genuspedagogerna, Anita Persson har varit registrerat sedan 2004-09-27 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Genuspedagogerna, Anita Persson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

Genuspedagogerna, Anita Persson är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Genuspedagogerna, Anita Persson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Genuspedagogerna, Anita Persson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom området värdegrund, jämställdhet och genusvetenskap.

Det finns olika personer som har en koppling med Genuspedagogerna, Anita Persson och det är Persson, Anita Ingemo som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,