Essebe-Salongen

Gävleborgs län

Information

531129-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Essebe-Salongen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Essebe-Salongen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Essebe-Salongen finns i.

Essebe-Salongen har varit registrerat sedan 1986-02-17 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Essebe-Salongen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Essebe-Salongen är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Essebe-Salongen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Essebe-Salongen så kan ni göra det på telefon genom 0297-40197 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med Essebe-Salongen och det är Wallström, Eva Harriet Katarina som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,