Per Lundgrens Chaufförstjänst

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ockelbo och Per Lundgrens Chaufförstjänst är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Per Lundgrens Chaufförstjänst är ett av dem. Statusen för Per Lundgrens Chaufförstjänst är att Bolaget är aktivt.

Per Lundgrens Chaufförstjänst är ett Enskild firma och skapades 1989-02-06. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Per Lundgrens Chaufförstjänst ska trivas.

Per Lundgrens Chaufförstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Körnings-, lastnings- och lossningsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per Lundgrens Chaufförstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05.

Idag är Per Lundgrens Chaufförstjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Per Lundgrens Chaufförstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-43096.

.

De som är på något sätt har med Per Lundgrens Chaufförstjänst är Lundgren, Per Jan-Olov som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Per Lundgrens Chaufförstjänst har 540203-XXXX som sitt organisationsnummer.