Ockelbo Bygg & Handels

Gävleborgs län

Information

540726-XXXX är organisationsnummer för företaget Ockelbo Bygg & Handels. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ockelbo Bygg & Handels är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Ockelbo Bygg & Handels finns i.

Ockelbo Bygg & Handels har varit registrerat sedan 1976-08-16 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ockelbo Bygg & Handels så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Ockelbo Bygg & Handels är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Ockelbo Bygg & Handels är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ockelbo Bygg & Handels så kan ni göra det på telefon genom 0297-44031 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten samt handelsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Ockelbo Bygg & Handels och det är Hedlund, Lars Axel som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,