Firma Danskens Grisar

Gävleborgs län

Information

540818-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Danskens Grisar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Danskens Grisar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Firma Danskens Grisar finns i.

Firma Danskens Grisar har varit registrerat sedan 1999-05-11 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Danskens Grisar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Firma Danskens Grisar är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Firma Danskens Grisar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Danskens Grisar så kan ni göra det på telefon genom 0297-43013 eller genom brev på följande adress:

Uppfödning av smågrisar och slaktsvin.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Danskens Grisar och det är Poulsen, Tommy som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,