Ockelbo Bryggeri Aktiebolag Strömsborg

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Ockelbo Bryggeri Aktiebolag Strömsborg. Det finns flera verksamheter som liknar Ockelbo Bryggeri Aktiebolag Strömsborg i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1938-05-25 så har Ockelbo Bryggeri Aktiebolag Strömsborg varit registrerat. Idag är Ockelbo Bryggeri Aktiebolag Strömsborg Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Bryggeri Aktiebolag Strömsborg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ockelbo Bryggeri Aktiebolag Strömsborg så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva bryggeriverksamhet med distribution, samt hyra ut rörelselokaler och bostäder i bolaget fastighet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Ockelbo Bryggeri Aktiebolag Strömsborg har 556037-2640 som sitt organisationsnummer.