Margretehills gård Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Margretehills gård Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Margretehills gård Aktiebolag i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Margretehills gård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1960-12-30 så har Margretehills gård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1981-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Margretehills gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Margretehills gård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Jon Jonsv. 1, 816 31, Ockelbo. Vi ni istället prata med Margretehills gård Aktiebolag så kan ni göra det på 0297-41160.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av pannkakor, crépes, langos och dylikt till grossist, butik, storkök och restauranger, äga och förvalta fastigheter och aktier, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindgren, Jan Niclas Erik som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Candell, Folke Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ek, Hans Göran Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Yvonne Agneta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Agne Sigvard Torbjörn som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorEnglund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Lindgren, Jan Niclas Erik .

Margretehills gård Aktiebolag har 556076-0976 som sitt organisationsnummer.