Hansson Miljötransporter AB

Gävleborgs län

Information

Hansson Miljötransporter AB är en verksamhet som finns i Ockelbo. I Hansson Miljötransporter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Hans Olof som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Lars Sören som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Astrid Marika som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hansson, Henrik Lars Erik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Johan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln RevisorABT Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hansson Miljötransporter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hansson Miljötransporter AB på telefon 0297-41330.

Bolaget skall bedriva yrkesmässig entreprenadverksamhet främst inom entreprenad- och vägbyggnadsbranschen, köp och försäljning av grus, tillhandahållande av gruskrossningstjänster, uthyrning av entreprenadmaskiner och fordon, uthyrning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hansson Miljötransporter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hansson Miljötransporter AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hansson Miljötransporter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hansson Miljötransporter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hansson Miljötransporter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Hans Olof -Hansson, Lars Sören Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 3 suppleanter.

Hansson Miljötransporter AB har 556100-5447 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.