G.T.E. Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för G.T.E. Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ockelbo så är G.T.E. Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1971-09-07 så skapades G.T.E. Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel G.T.E. Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

G.T.E. Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556150-4753 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ockelbo.

Just nu är G.T.E. Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med G.T.E. Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3739305 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom G.T.E. Åkeri Aktiebolag är Englund, Pär Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Gustaf Teodor som är född 1938 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .