Lindvalls Skor Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556162-5871 är organisationsnummer för företaget Lindvalls Skor Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindvalls Skor Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Lindvalls Skor Aktiebolag finns i.

Lindvalls Skor Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-04-13 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindvalls Skor Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Lindvalls Skor Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lindvalls Skor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lindvalls Skor Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0297-40261 eller genom brev på följande adress:
N. Åsg. 2, 816 31, Ockelbo

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom skobranschen, samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindvalls Skor Aktiebolag och det är Lindvall, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Vera Irene som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,