L.E. Franksson Trä Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

L.E. Franksson Trä Aktiebolag är ett bolag som finns i Ockelbo. I L.E. Franksson Trä Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Franksson Persson, Lena Elisabeth som är född 1963 och har titeln VD, Franksson Persson, Lena Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Brundin Franksson, Jessica Anna som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brundin Franksson, Camilla Naemi som är född 1991 och har titeln Ordinarie ledamot, Boman, Kurt Evald Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med L.E. Franksson Trä Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå L.E. Franksson Trä Aktiebolag på telefon 0297-40412.

Bolaget skall driva handel med trävaror, bedriva sågverks- och hyvlerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är L.E. Franksson Trä Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

L.E. Franksson Trä Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

L.E. Franksson Trä Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och L.E. Franksson Trä Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L.E. Franksson Trä Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

L.E. Franksson Trä Aktiebolag har 556169-4596 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.