Trollbergets Skogs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Trollbergets Skogs Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Trollbergets Skogs Aktiebolag finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trollbergets Skogs Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Trollbergets Skogs Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Trollbergets Skogs Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Trollbergets Skogs Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sofiag. 2, 802 54, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-625448.

Ockelbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Trollbergets Skogs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Trollbergets Skogs Aktiebolag har idag 556218-9562 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Trollbergets Skogs Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Trollbergets Skogs Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åge, Per Johan som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norling, Maria Christina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Nils Göran som är född 1956 och har titeln Suppleant, Åge, Laila Linnea som är född 1934 och har titeln Suppleant, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.