Ockelbo Stål Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Ockelbo Stål Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Ockelbo Stål Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ockelbo Stål Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ockelbo Stål Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-02-03. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ockelbo Stål Aktiebolag ska trivas.

Ockelbo Stål Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ockelbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall vidareförädla stål och andra metaller till metallfiberprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ockelbo Stål Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Ockelbo Stål Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Stål Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-43200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wiberg, Ingrid Maria Margareta -Wiberg, Rolf Gunnar.

De som är på något sätt har med Ockelbo Stål Aktiebolag är Wiberg, Rolf Gunnar som är född 1937 och har titeln VD, Wiberg, Rolf Gunnar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylander, Per Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Ingrid Maria Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Ockelbo Stål Aktiebolag har 556224-8426 som sitt organisationsnummer.