Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1984-01-20. Men sedan 1984-01-01 så har Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ersbacka, 816 30, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-40600.

Ockelbo arbetar för att företag som Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av bageriprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rosén, Elisabeth -Rosén, Lars Mats Daniel -Rosén, Mats Wernon.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag och det är följande personer, Rosén, Mats Wernon som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosén, Lars Mats Daniel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelberg Rosén, Karin Helen som är född 1971 och har titeln Suppleant, Rosén, Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mattes Bröd i Ockelbo Aktiebolag är 556236-2433.