Hansson Transport i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556243-8985 är organisationsnummer för verksamheten Hansson Transport i Gävle Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hansson Transport i Gävle Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Hansson Transport i Gävle Aktiebolag finns i.

Hansson Transport i Gävle Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-04-26 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hansson Transport i Gävle Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Hansson Transport i Gävle Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hansson Transport i Gävle Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Hansson Transport i Gävle Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0297-41330 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva åkeri och utföra godstransporter, köp och försäljning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hansson Transport i Gävle Aktiebolag och det är Hansson, Lars Sören som är född 1944 och har titeln VD, Hansson, Lars Sören som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Hans Olof som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, ABT Revision AB som är född och har titeln Revisor,