Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Missmyrv. 26, 816 94, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0297-40817.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag har idag 556245-1202 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skogsavverkning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Erikssons Skogsentreprenad i Ockelbo Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Elof Arne som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Lars Jonas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Inger Yvonne Anna som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .