Ockelbo Lego-Mek. Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Ockelbo Lego-Mek. Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ockelbo Lego-Mek. Aktiebolag i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ockelbo Lego-Mek. Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1984-11-23 så har Ockelbo Lego-Mek. Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ockelbo Lego-Mek. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Lego-Mek. Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamrångev. 10, 816 31, Ockelbo. Vi ni istället prata med Ockelbo Lego-Mek. Aktiebolag så kan ni göra det på 0297-42455.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska produkter samt bedriva lokaluthyrning och fastighetsförvaltning och bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hollsten, Lars Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hollsten, Anna Sofia Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Ockelbo Lego-Mek. Aktiebolag har 556250-6963 som sitt organisationsnummer.