Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB

Gävleborgs län

Information

Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1985-01-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7786820.

Ockelbo arbetar för att bolag som Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är: Demontering och montering av ventilationsanläggningar samt därmed följande anpassningar av tillhörande byggnadskonstruktioner och försäljning av konsulttjänster inom ventilationsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB och det är följande personer, Öberg, Cristen Thomas Ingemar som är född och har titeln Likvidator,Bosatt utomlands inom EES,

Organisationsnummer för Ventinstallation & Entreprenad i Ockelbo AB är 556252-8900.