Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556267-4308 är organisationsnummer för företaget Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag finns i.

Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-11-21 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hammarlund, Anders Martin -Hammarlund, Anna Elisabet Margareta

Vill ni komma i kontakt med Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0297-44059 eller genom brev på följande adress:
Ulfsta Byg. 13, 816 94, Ockelbo

Bolaget skall bedriva grävmaskins-,borrnings-,sprängnings- och vägarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Martin Hammarlund Entreprenad Aktiebolag och det är Hammarlund, Anders Martin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarlund, Anna Elisabet Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,