Hansson Transport i Ockelbo AB

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Hansson Transport i Ockelbo AB. Det finns flera verksamheter som liknar Hansson Transport i Ockelbo AB i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hansson Transport i Ockelbo AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1987-01-30 så har Hansson Transport i Ockelbo AB varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hansson Transport i Ockelbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Hansson Transport i Ockelbo AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamrångev. 17, 816 31, Ockelbo. Vi ni istället prata med Hansson Transport i Ockelbo AB så kan ni göra det på 0297-41330.

Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenadverksamhet inom transport- och vägbyggnadsbranschen, köp och försäljning av grus, tillhandahållande av gruskrossningstjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hansson, Astrid Marika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Lars Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Hans Olof som är född 1939 och har titeln Suppleant, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Revisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 3 suppleanter. .

Hansson Transport i Ockelbo AB har 556291-1296 som sitt organisationsnummer.