Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-11. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag ska trivas.

Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilverkstad och reservdelsförsäljning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-40078.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag är Jonsson, Bengt Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Siv Ragnhild som är född 1934 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Motor Centrum i Ockelbo Aktiebolag har 556293-4447 som sitt organisationsnummer.