Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556296-8387 är organisationsnummer för företaget Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag finns i.

Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-24 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0297-42780 eller genom brev på följande adress:
Jon Jonsv. 6, 816 31, Ockelbo

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial, järnvaruprodukter, jaktvapen och båtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bosågens Trä & Plåt i Ockelbo Aktiebolag och det är Hedlund, Lars Axel som är född 1954 och har titeln VD, Hedlund, Lars Axel som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Lena Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,