Tjäder-Läder Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Tjäder-Läder Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ockelbo. I Tjäder-Läder Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Högberg, Erica Birgitta som är född 1962 och har titeln VD, Högberg, Erica Birgitta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gjerde, Ole Einar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lundin, Folke Torbjörn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tjäder-Läder Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tjäder-Läder Aktiebolag på telefon 0297-45220.

Bolaget skall bedriva handel med och tillverkning av lädervaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tjäder-Läder Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tjäder-Läder Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tjäder-Läder Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tjäder-Läder Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tjäder-Läder Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gjerde, Ole Einar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Tjäder-Läder Aktiebolag har 556297-8311 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.