TMP Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

556300-9215 är organisationsnummer för företaget TMP Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TMP Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som TMP Entreprenad AB finns i.

TMP Entreprenad AB har varit registrerat sedan 1987-08-18 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för TMP Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-02.

TMP Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TMP Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TMP Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3981223 eller genom brev på följande adress:
Långsveden 1, 816 94, Ockelbo

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad och reparationer av skogsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TMP Entreprenad AB och det är Prepula, Toni Markus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Prepula, Arja Tuulikki som är född 1969 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor,