Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Byv. 31, 816 31, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0297-40500.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag har idag 556303-6309 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och installation av elektriska komponenter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Elkonsult i Ockelbo Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lyckhult, Gunnar Edvin som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyckhult, Margareta Elisabet Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .