Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-04. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag ska trivas.

Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ockelbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt uthyrning av industrilokaler och maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-43200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag är Wiberg, Rolf Gunnar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Ingrid Maria Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Handels och Industrihus i Gefleborg Aktiebolag har 556304-0053 som sitt organisationsnummer.