Ockelbo Gummiservice Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Ockelbo Gummiservice Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Ockelbo Gummiservice Aktiebolag finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ockelbo Gummiservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ockelbo Gummiservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ockelbo Gummiservice Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ockelbo Gummiservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Byv. 47, 816 31, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0297-42100.

Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ockelbo Gummiservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ockelbo Gummiservice Aktiebolag har idag 556308-1214 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Vega Kristina -Jonsson, John-Erik är den som för stunden ansvarar för Ockelbo Gummiservice Aktiebolag

Bolaget skall utföra vulkning av entreprenad- och skogsmaskiner, försäljning av däck, försäljning och reparation av snöskotrar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ockelbo Gummiservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, John-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Vega Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .