Åsens Djur & Hälsocenter AB

Gävleborgs län

Information

Åsens Djur & Hälsocenter AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Åsens Djur & Hälsocenter AB finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åsens Djur & Hälsocenter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Åsens Djur & Hälsocenter AB har haft sedan 1994-01-01. Åsens Djur & Hälsocenter AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Åsens Djur & Hälsocenter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsen 851, 816 92, Lingbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0297-50127.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Åsens Djur & Hälsocenter AB Privat, ej börsnoterat.

Åsens Djur & Hälsocenter AB har idag 556309-3706 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Åsens Djur & Hälsocenter AB

Bolaget skall bedriva café, butik med presentartiklar, alternativbehandlingar och kurser för djur och människor, barnverksamhet, bed & breakfast, ridlekis samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Åsens Djur & Hälsocenter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mickelsson, Isa Sofia som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickelsson, Sol Therese Sofia som är född 1973 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .