Gestrike Grus AB

Gävleborgs län

Information

Gestrike Grus AB är ett företag som finns i Ockelbo. I Gestrike Grus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Lars Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Astrid Marika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Hans Olof som är född 1939 och har titeln Suppleant, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Revisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gestrike Grus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gestrike Grus AB på telefon 0297-41330.

Bolaget skall bedriva yrkesmässig biltrafik för godsbefordran, entreprenadverksamhet inom hus och vägbyggnadsbranschen, verkstadsrörelse samt finansiell verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet avseende ledningsfrågor, köp och försäljning av handelsvaror främst rörande åkerinäringarna samt billotsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gestrike Grus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gestrike Grus AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gestrike Grus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gestrike Grus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gestrike Grus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Gestrike Grus AB har 556316-5967 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.