Lingbo Snickeri AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva projektering, tillverknhing, marknadsföring och försäljning av specilafönster, specialsnickerier, specialemballage samt läktare, podier och stolar, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lingbo Snickeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ockelbo så är Lingbo Snickeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1988-04-28 så skapades Lingbo Snickeri AB och bolaget är har F-skattsedel Lingbo Snickeri AB har haft det sedan 1994-01-01.

Lingbo Snickeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556324-4366 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ockelbo.

Just nu är Lingbo Snickeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Lingbo Snickeri AB så går det att nå dem via telefon på 0297-50310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lingbo Snickeri AB är Andersson, Per Gunnar som är född 1942 och har titeln VD, Andersson, Per Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Magnus som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.