Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Östbyv. 51, 816 31, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0297-41850.

Ockelbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag har idag 556329-5145 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag

Bolaget skall utföra rivning- och sanering av byggnader och industrier samt därmed förenlig verksamhet.

I Riv o Sanering i Ockelbo Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frank, Agne Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Frank, Anna Margareta Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .