Ockelbo Taxi Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556349-1066 är organisationsnummer för verksamheten Ockelbo Taxi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ockelbo Taxi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Ockelbo Taxi Aktiebolag finns i.

Ockelbo Taxi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ockelbo Taxi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Ockelbo Taxi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ockelbo Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Landin, Alf Bertil -Lignell, Hans Roland -Lingvall, Erik Conny -Persson, Bengt Göran -Vester, Johan Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Ockelbo Taxi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0297-40321 eller genom brev på följande adress:
S. Åsg. 15, 816 30, Ockelbo

Bolaget skall inrätta och bedriva beställningscentral, teckna avtal om och bedriva transporter med fordon vad avser person-, gods-, och budbefordran, marknadsföra beställningscentralen och ansluta trafikutövarens tjänster, förvärva och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ockelbo Taxi Aktiebolag och det är Landin, Alf Bertil som är född 1954 och har titeln VD, Landin, Alf Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lingvall, Erik Conny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lignell, Hans Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Göran som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Vester, Johan Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotNoreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,