Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-11-30. Men sedan 1990-01-01 så har Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Åsg. 48, 816 31, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-40529.

Ockelbo arbetar för att verksamheter som Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av elprodukter samt utföra elinstallationer, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag och det är följande personer, Åkesson, Olof Sune som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åkessons El i Ockelbo Aktiebolag är 556376-7762.