Hans-Eriks Måleri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska utföra målnings och renoveringsarbeten samt uthyrning av industrimaskiner, förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hans-Eriks Måleri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ockelbo så är Hans-Eriks Måleri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1990-01-29 så skapades Hans-Eriks Måleri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hans-Eriks Måleri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hans-Eriks Måleri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556382-4951 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ockelbo.

Just nu är Hans-Eriks Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hans-Eriks Måleri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5156343 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hans-Eriks Måleri Aktiebolag är Andersson, Hans Erik Helmer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .