Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1990-04-10. Men sedan 1990-01-01 så har Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Åsg. 25 C, 816 30, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-42131.

Ockelbo arbetar för att bolag som Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva bilverkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag och det är följande personer, Sjöberg, Thomas Johnny som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg Forsmark, Mona Viola som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bil Ess i Ockelbo Aktiebolag är 556393-7878.