Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag är ett företag som finns i Ockelbo. I Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Niklasson, Per-Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag på telefon 0297-42233.

Bolaget skall bedriva försäljning av bildelar, skog- och trädgårdsmaskiner, mopeder samt cyklar med tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ockelbo Bil & Fritid Aktiebolag har 556401-0212 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.