Wij Svets Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Wij Svets Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wij Svets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wij Svets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wij Svets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-07. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wij Svets Aktiebolag ska trivas.

Wij Svets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av svets- och industrimaterial, främst slipmedel, rengöringscremer och skyddshandskar samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wij Svets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Wij Svets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Wij Svets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-41447.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Wij Svets Aktiebolag är Uppman, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Uppman, Monica Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Wij Svets Aktiebolag har 556414-4714 som sitt organisationsnummer.