Kråkstationen Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556416-4860 är organisationsnummer för företaget Kråkstationen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kråkstationen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Kråkstationen Aktiebolag finns i.

Kråkstationen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-03 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kråkstationen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kråkstationen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kråkstationen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Kråkstationen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva uthyrning och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kråkstationen Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,