Ockelbo Plastindustrier Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Ockelbo Plastindustrier Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ockelbo Plastindustrier Aktiebolag i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ockelbo Plastindustrier Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1991-07-02 så har Ockelbo Plastindustrier Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ockelbo Plastindustrier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Plastindustrier Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Norängsv. 23, 816 30, Ockelbo. Vi ni istället prata med Ockelbo Plastindustrier Aktiebolag så kan ni göra det på 0297-42275.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av plastprodukter främst glasfiberarmerade produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Berglund, Sven Ingemar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmsten, Carl Johan Marcus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kjell Evert som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Sven Ingemar -Olsson, Kjell Evert .

Ockelbo Plastindustrier Aktiebolag har 556429-3354 som sitt organisationsnummer.